Landskapsklubben för Honda Pan European ägare


 

2014-09-28 NV-turen

 

Då det aldrig kom in någon NV-tur, så kontaktade jag Bosse R om han kunde tänka sig starten vid vårt "Pannafik" i Ljungbyhed. Det var ok och trots att tiden blev snål klarade  Bosse R Och Kenneth med en provrunda som vi spikade. Turens förläggning ser du längst ner på sidan efter bilderna.

En söndag som visade sig från den bästa sidan. Inte en enda droppe regn och det blev vi klart glada för.

 

Bo Rosengren, dagens körledare, drar körschemat för sina kompisar.

Kjell  (t.v.) ett nytt ansikte som gjorde en av våra "prova-på-turer". Inbjuden av sin kompis Kenneth.

   
   

Samling framför "pannafiket" i Ljungbyhed.

Lite snack här, och lite snack där.

   
   

Strax innan avfärd.

Vivi - Kurt och Christer.

   
   

Göran och Rosengren Junior

Allmänt snack.

   
   

Här letas det för fullt.

Motorcykeltvål – en ny affärsidé?

   
   

Strax innan maten

   
   

Vivi och Christer.

Det här åt vi.

En del av gänget.

     
     

F.v. Göran - Bo J - Bo R och Christer

Samma linslöss

Kurt - Fred och Vivi

     
     

Bosse R drar en lågflygning i pausen.

   
   

Hör inte till gänget.

Och här är orsaken.

 

Hej alla Skånepannor!

 Start kl. 11.00 från torget i Ljungbyhed. (Skolgatan 2, om ni vill knappa in på gps)

Vi åker mot Klippan, Vedby och kommer så småningom fram till Hjälmsjö, dvs. i utkanten av Örkelljunga. Här svänger vi höger och tar sikte på väg 24, svänger höger igen in på väg 108. Vi kan ta en kort paus vid Bälingesjön och drar sedan vidare söderut till Häljalt, där vi svänger vänster mot Vasabygget. Efter ett ganska krokigt, men trevligt vägavsnitt, dyker plötsligt Perstorp upp, som vi snabbt passerar på låg höjd och ställer in oss på Färingtofta. Vi korsar emellertid Färingtoftavägen och når efter några minuter Forestad. Här tar vi höger och på skylten står det Riseberga, som vi dock aldrig når, utan vi svänger vänster alldeles före bron över Rönne å. Nu kommer vi via Vessmantorp och Kolleberga plantskola strax fram till väg 108 igen alldeles intill Spångens Gästis.

Om allt stämmer har vi kört ca .8 mil och är säkert ganska hungriga. Ljungbyheds Golfrestaurang blir därför nästa mål och med en ny ung dansk kvinnlig kock, blir vi säkert mätta och belåtna. Lunchen på söndagar kostar 125 kr och då ingår måltidsdryck, varmrätt, kaffe och kaka.

Efter lunchen blir det lite Söderåsen och efter en 4 – 5 mil är vi tillbaka i Ljungbyhed, men tänkte avsluta på Prästgården i Riseberga för att få lite kulturellt utbud den här gången också.
Skämt åsido är den numera ett café och affär för diverse kuriosa.

Välkomna hälsar
Bosse
Tel. 070-3851401

Se tidigare PDF är

 

Detta är klubbkörningar, dvs. för betalande medlemmar och för de som kör en Honda Pan Europeanmotorcykel, oavsett modell och årgång. Dock kan medlemsavgift (100 kr) betalas direkt vid ankomsten och gäller då året ut.

Du som aldrig tidigare varit medlem och har en Honda Pan Europeanmotorcykel får gärna en gratis prova-på-tur utan några som helst framtida förpliktelser för att "känna av läget".
Du Kontaktar då Fred på telefon. 0415-941 84, eller fred@skanepannan.se helst någon dag innan.

 

© Foto: Fred Lundberg - Bo Jeppsson - Per Olanderson

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.