Landskapsklubben för Honda Pan European ägare


 

29/3-2015 Försäsongsträff

 
Till Startsidan Om oss Fotoalbum Kontakter Bli medlem Tips & Trix
Årets körningar Bra att veta Hoj-fik Köp & Sälj Länkar  

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad

 

Årets första träff – försäsongsträffen är över.
Då det var den 8:e försäsongsträffen börjar detta bli rutin, och det flöt på som vanligt. Vi planerade in alla årets körningar t. o. m oktober.
Något direkt nytt var det inte att tala om mer än att det bara är att konstatera att "pannan" nog börjar räknas till pensionärerna, och de som vi blir bara äldre och äldre, utan några nyheter som man hetsar upp sig på. Frågan är kanske istället hur länge man skall hålla på att sälja ut pannorna från lagren? Att yngre förmågor skulle fastna för en panna idag är nog tveksamt.

   

19 stycken trogna medlemmar mötte upp på försäsongsmötet.

   
   

Grundaren av Skånepannan – Fred, delar ut förra årets "pris" till de som deltagit på alla turer.

2014 var det Bo Rosengren, som här får sitt pris. Det andra priset gick till fred själv.

   
   
 
Till Startsidan Om oss Fotoalbum Kontakter Bli medlem Tips & Trix
Årets körningar Bra att veta Hoj-fik Köp & Sälj Länkar  

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.