Landskapsklubben för Honda Pan European ägare


 

28/6-2015 SV

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad


Träfftid är alltid 11.00

 

Lite gråmulet vid starten i Lund, men som snabbt klarnade upp och blev till en underbar MC-söndag, även om solen inte var framme helt. Precis lagom temperatur för att köra hoj.

Samlingsplats: Statoil Norra Ringen Lund (E22-Norra avfarten Lund mot Bjärred-genom första rondellen, Statoil på höger sida).

Därefter åker vi: Odarslöv-S. Sandby-Silvåkra-Veberöd-Björnstorp-Genarp-Häckeberga. ”Bensträckare” via Rockarp (en av Skånes finaste MC vägar) -Lemmeströ-Gärslöv-Hönsinge-Jordberga-V.Virestad-Teglberga Golfklubb, där vi äter dagens lunch för 79:-

Mätta och förhoppningsvis nöjda med vad som serverades åker vi vidare mot Vellinge- Gässie-Bunkeflo-Limhamn-V. Hamnen i Malmö, där vi kan skåda Turning Torson och som jag tycker fantastiska V. Hamnen.Där efter åker vi till Lomma, Blå Cafét och dricker em. kaffe.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Foto: © Fred Lundberg

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.