Landskapsklubben för Honda Pan European ägare


 

Körningar 2017

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad

Tillbaka till startsidan

 
   
2017-03-26 (Försäsongsträff) Inga levererade foton
   
   

2017-04-30    

Utanför bild som fotograf: Per Nilsson.

   
   

Ett original och två kopior.

Utanför bild som fotograf Fred Lundberg.

   
   

2017-05-28    

Från vänster Jörgen (Malmö), Bosse dagens körledare och Fred bakom kameran. Ett tunnsått gäng, men ack så trevligt vi hade.

   
   

2017-06-25    

Från vänster. Per, Göran och Bosse. Fred bakom kameran.

En strålande dag trots att det på morgonen kanske regnade på sina håll.  Den öppna turen resulterade i en runda som gick till Ystad via småvägar där det blev en bensträckare och glass. Därefter längs kustvägen till Kåseberga där det intogs stekt sill och "riktig" mos som det stod på menyn?
Med "riktig" mos menade man himmalagad pantoflemos på redia päror.

Därefter gick turen på lite småvägar och vi skildes på den "beryktade" flygrakan i Sjöbo.

   
   

2017-07-30  

8 hojar mötte upp. Redan efter 10 min fick vi vår överraskning som dagens körledare Bosse Rosengren ordnat. Det var ett besök hos en flygare, närmare bestämt han, som bland annat flyger Biltemas veteranmaskiner.

   
   

Biltemas plan i modell

Cockpiten till flygarens eget plan. han egen start och landningsbana ligger strax bredvid hans boningshus. hangaren ligger också bredvid de andra garagen.

   
   

2017-08-27  

Hemma hos Per på Söderslätt. Spidekaga o andra goa kager, en solig söndageftermiddag.

   
   

2017-09-24  

En paus vid Bosarpssjön. Som vanligt soligt och fint när Skånepannan drar iväg. På den öppna turen drog Fred runt oss i Mellanskåne och till slut hamnade vi på restaurang Hörnan i Hörby.

Nu har vi fått en Lillebror med i gänget.

 
 
 

2017-10-29  

Dagens körledarhoj hur konstigt det än ser ut. Jo det är Rickard, Freds mc-kompis som drog ut oss på fantastiska vägar i Skåne.

   
   

Gänget samlat för paus i backen till slottet.

Anders och Per har en egen diskussion.

   
   

Sista anhalten, inte bara för dagen utan för året.

På väg hem var på sitt håll. Här är det Fred och Göran som gör sig klara. Yamaha hojen  till vänster tillhör numera Bosse J.

Foto: Rickard, Fred och Bosse J.  

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad

Tillbaka till startsidan

 

 

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.