Landskapsklubben för Honda Pan European ägare


 

Körningar 2019

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad

Tillbaka till startsidan

 

   
   2019-03-31  

Försäsongsträff på Ekerödsrasten. Foto: Fred Lundberg.

Försäsongsträff på Ekerödsrasten. Foto: Fred Lundberg.

   
   

Försäsongsträff på Ekerödsrasten. Foto: Fred Lundberg.

 
   
   
   2019-04-28  
  Inställt pga. av riktigt busväder  
   
   
   2019-06-02 (majturen)  

Foto: Bo Jeppsson.

Foto: Bo Jeppsson.

   
   

Foto: Bo Jeppsson.

Utsikt över kalkbrottet i Limhamn, som numera är ett naturreservat. Foto: Bo Jeppsson.

   
   
   2019-06-30  
Bilder saknas på Österlenturen, men det var en superfin dag, med besök i bl. a. Simrishamn och Brantevik.
   
   
   2019-07-28  
  Inställt pga. av riktigt busväder  
   
   
   2019-08-25  
Vad hände? Perfekt väder och de flesta måste ha sina semestrar avverkade.  Endast 3 trogna medlemmar.
Men som vanligt får de som inte var med skylla sig själva. Det var en superhärlig dag att köra hoj i och att besöka toppen på Hallandsåsen är aldrig fel.
   
   
  2019-09-29 Kommande turer

Per samtalar med dagens körledare Göran, som försöker hitta blixtlåsen i varselvästen. Foto: Bosse J.

Fr. v. Annika, Jan och Fred.
Foto: Bosse J.

   
   

"Skolfoto" . Foto: Bosse J.

 
   
   
   2019-10-27 Kommande turer

Hardys i Höör, 7 ekipage kom till start. Foto: Bo Jeppsson och Fred Lundberg

   

Vi väntar in fler...

men inga fler kom

   
   

Kort rast i Sösdala

Några vid middagsbordet.

   
   

Vi åt idag på Custon vägkrog, väg 23 mellan Höör och Sösdala. Vi brukar inte (har aldrig gjort) recensera våra matställen, men idag görs ett undantag.

Dagens rätt var "slut" vid 13.00-tiden, det var två av oss sex som fick denna direkt. Vi andra fyra fick vänta och vänta. När väl vår mat kom in hade de två första hunnit äta färdigt och var på gång med kaffet.
Blomkålen som levererats med de två första portionerna saknades på våra andra fyras. När vi påtalade detta, sa den kvinnliga servitrisen, "det är min man som glömt detta". Det kom dock in blomkål – men i en sockerskål – och detta skulle räcka till 4 portioner trodde man?
Tyvärr höjde inte blomkålen huvudrätten för den var totalt smaklös och intetsägande, så smaklös så jag tror det är den mest smaklösa jag någonsin ätit – och då är jag ändå 70 år och har hunnit med några stycken.
Det fanns inte heller någon sallad att ta till maten, "det hade man slutet med".
En av oss tog istället hamburgare med pommes fritts. Den stakaren fick inget kaffe på köpet trots hans middag var dyrare än dagens. En liten kopp kaffe skulle då kosta 25 kr, och här gjordes inga undantag.
Vi har varit på massor av matställen genom åren (12 år) och jag kan inte dra mig till minnes att när vi kommer ett helt gäng och käkar så har man aldrig nekat oss en kaffe efter maten, oavsett vad vi beställt.

De drog ju ändå in närmare 700 kr  under den timmen extra just idag för att vi stannade just där – men det gör vi inte igen.

Toaletten var sönder – fortfarande!
En recension för fyra månader sedan dvs. runt juni månad berättar att toaletten var trasig redan då. Detta är verkligen inte godkänt och rent oförskämt mot sina kunder! Till detta måste man som restaurang kunna erbjuda sin kunder en toalett.
Detta är ett lagkrav från maj 2018!

Av en ren slump hittade jag detta i veckans lokaltidning där man skriver om de nya ägarna till Custon,
Citerar vad ägarna berättar i artikeln.

"Vi har väl varit i alla branscher utom just restaurangbranschen, säger Lena Strandberg. Men vi tycker båda om att laga mat och jag har alltid haft en dröm att driva en restaurang eller ostaffär".

Tidigare i artikeln står också att paret tidigare har provat på byggföretag, städfirma och trädgårdsskötsel.

Tittar man på nätet vilka recensioner denna vägkrog fått historiskt innan ägarbytet är väl dessa ok i förhållande till stället. Men numera blir det mindre och mindre stjärnor.
Detta visar än en gång att man blir ingen "restaurangmänniska" bara för att man köper en vägkrog.
 

Att "tycka om att laga mat" räcker inte för att driva en restaurang.
Det är ljusårs skillnader på att laga mat hemma för att det är "kul" och att laga professionell mat på restaurang och ta betalt. Till detta är ju en restaurang en inrättning som kräver oerhört mycket av personalen i serviceanda och bemötande av alla sorters olika människor.

Som kund vill man knappast bli försökskanin för att hemma-matlagare skall träna på matlagning och till råga på allt betala för det. Håller med en av recensionerna som skriver – Skärpning!

 

 

 
   
   
   2019-11-24 Kommande turer
   
   

 

Tillbaka till menyn Fotoalbum för att välja år och månad

Tillbaka till startsidan

 

 

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.