EXTRA-TUREN 131027
 
 
Oktobertur, då flera av oss startade i minusgrader och med frost på marken.

Träffpunkten och starten för den öppna turen var satt till Sjöborakans Kafé. Där infann sig 8 hojar med 11 personer. Det bestämdes att turen skulle gå österut eftersom det redan regnade i västra Skåne. Det blev småvägar norr om Ystad som gällde, därefter följde vi kustvägen till Simrishamn.

Efter en kort paus gick turen vidare till Ingelstad Kalkon där alla åt helgspecial, som var kalkonstek med rödkål, konjaksås och stekt potatis.

Efter måltiden och lite kaffe på den, drog vi vidare på småvägar från Tomelilla till Hörby, fortsatte på väg 13 mot Custon vägkrog någon mil mot Hässleholm. Där avslutades dagen med sedvanligt "skitsnack och trakassering". Åter en fullständigt lyckad söndagskörning. Lite vind på sina ställen, men strålande sol hela dagen, utom de sista 30 minuterna innan vi skildes åt. Alla förstärkningsplagg, för att hålla värmen, åkte av redan i början av turen. Hur många minns fjorårets

 
 
Samlig vid öde café Långa ståtliga skuggor
   
Var är vi? Vi kör dit, eller........
   
Hur f...n vågar hon? Hon klarade det...!
   
Får se,..om man trycker där..vad händer då? Påfyllt.....
   
Avtappat Visst är den grann
   
Kändisar Kalkonparkering
   
Madakö Ytterligare en som inte tillhör gänget!
   
 

Turbeskrivning

 

© ALLT som är utlagt på sidorna är belagt med upphovsrätt/copyright och får  därmed inte användas utan Skånepannans eller upphovsrättinnehavarens medgivande. Varken för kommersiell eller ideell användning.  I regel är vi mycket tillmötesgående, men vi vill bli tillfrågade så vårt material användes på ett sätt som vi kan acceptera. Överträdelser debiteras omgående enligt svensk lagstiftning och enligt Bildleverantörernas förbunds prislista, och med strafftillägg, som f. n. är 10% av prisbasbeloppet (4.440 kr) + debitering för bilden, exkl. moms. Priset debiteras för varje enskild bild. Bilder vi får från externa källor ansvarar själva för att de har rätten att publicera bilderna vi får oss tillsända.